Restauratie van een molen in Melle

Oude molen wordt ontspanningsruimte

Een oude molen uit de 19de eeuw krijgt een volledig nieuw kleedje. Alle oude en rotte elementen worden verwijderd en de gevels worden gereinigd. Het buitenschrijnwerk wordt vervangen door een groot stalen raam op het gelijkvloers; de rest komt in padoek die op termijn gaat vergrijzen. De vloer is in polybeton op het gelijkvloers en in eik op de verdiepingen. De bestaande eiken balken werden gerestaureerd.

Locatie: Lindestraat, Melle
Share:
Eiken plankenvloer op de verdieping.
De houten ramen in padoek vergrijzen op termijn. Het stalen raam beneden is zwart geschilderd.
Vautetrap naar verdieping.
De avond valt.
Vloer in polybeton.
Net voor de oplevering.
De dakverdieping.
Sfeerverlichting.
 
Voor de verbouwing.
De tussenverdiepingen zijn uitgewerkt in eik.
Site By Decoders