Een zware verbouwing met een positief resultaat

een landelijke woning met vakantiegevoel

Aan de rand van een natuur gebied, met een onmetelijk uitzicht, is een zware verbouwing achter de rug...en het resultaat mag er meer dan wezen.

De oefening die de architect voorgeschoteld kreeg, was er eentje op de tanden op kapot te bijten, doch heeft ze de test met brio doorstaan.

Het mooie resultaat mag gezien worden.

Architect: Sandra Schepens
Locatie: Zuid-Gent
Share:
detail van het gordijn
een gordijndetail
eiken houten spanten in de nok
hier zou toch iedereen graag ontwaken...
de kinderbadkamer
een rolgordijn met bloemmotief oogt ook mooi aan de binnenzijde
een ontspanningsruimte
de hoofdbadkamer
de juiste profilering op de juiste plaats zorgt voor een slank uitziend raam
de keuken werd afgebakend door een werkblok
het toilet staat verborgen achter het halve muurtje
een openhaard op kasthoogte
handdoeken mandje op de juiste plaats opgeborgen
een bovenaanzicht op de hoofdtrap
het bad in zijn volle glorie
een badkamer meubel met lade opvatting
de landelijke, gezellige living
 
even binnenkijken in de living
wie zou hier niet graag koken?
een hotel-gevoel
een blik in de living
de keuken is omarmd door de woning, maar toch ook zeer helder
de honden hebben hun eigen slaapmand in de erker
de master bedroom met een tot in de nok opengewerkt plafond
detail van een eiken gebinte
het kookgedeelte van de keuken
het bovenlicht geeft daglicht door tot in de kern van de woning
het bad onder de dakkapel
een blik in de living
een gordijndetail
een totaalbeeld van de keuken
opbergmandjes in de kasten ingewerkt
de houtafwerking laat de ruimte meer ademen
eiken planken als afwerking
ook ontbijten in sneltempo kan op een krukje aan het keukenblok
enkele detail van een long island-stijl
een bovenaanzicht op de hoofdtrap
de hoofdtrap komt neer in de inkomhal
een bovenlicht
Site By Decoders