Visie

Doordachte visie op bouwen

Elke klant heeft andere wensen. Qua smaak, stijl, persoonlijkheid. Maar ook qua lasten en lusten wat betreft het bouwproces. Of u nu kiest voor verschillende aannemers of voor één totaalpartner – van de keuze van de bouwgrond tot en met de afwerking van uw interieur en tuin – voor elke klant heeft Bouw-ID een bouwproces op maat. Maar steeds met een perfecte begeleiding, opvolging en afwerking als constante.

Elke woning is uniek

Zoveel mensen, zoveel woningen. Iedereen heeft zo zijn eigen idee over hoe zijn droomvilla er uit moet zien. Een woning met karakter, met een ziel. Bouw-ID begeleidt u doorheen het hele bouwtraject. Zowel het eindresultaat als het bouwproces zijn exact wat u ervan verwacht.


Alles begint met de juiste architect. Hij of zij bepaalt mee de stijl en de persoonlijkheid van uw villa. De bouwadviseurs van Bouw-ID luisteren naar uw vragen, wensen en noden, en bevelen u de geschikte architect aan voor uw unieke project.

Respect voor uw budget

Zelfs een ruim budget kent grenzen. Bouw-ID zet in op een grondige en complete voorbereiding in overleg met uzelf en met de architect. Onze bouwadviseurs en projectleiders laten geen enkele vraag onbeantwoord en anticiperen op elk voorzien of onvoorzien probleem. Door een strikte opvolging van het bouwproject respecteren we het vooropgestelde totaalbudget. Geen verrassingen.

Wij nemen uw zorgen van u over

Elk bouwproces begint met een waslijst vragen. Waar bouwen? Wie is de ideale architect? Aparte aannemers, een coördinatiebureau of sleutel op de deur? Wat met bodemonderzoek? En veiligheid? Milieu? Uw persoonlijke bouwadviseur bij Bouw-ID lost uw vragen op en neemt uw zorgen over.

Uw bouwadviseur

 

Expertise tot uw dienst

Behalve zijn bouwadviseurs heeft Bouw-ID nog meer professionals tot uw dienst. Onze projectleiders, bijvoorbeeld, zijn ervaren ingenieurs met een specifieke opleiding voor villabouw. Ze controleren de werf en houden de vinger aan de pols. Ze beheersen de planning. En het budget.

Voor elk bouwproject zijn er 2 projectleiders: één voor de werken tot en met het winddicht maken van uw woning, en één voor de technieken (sanitair, elektriciteit, HVAC, zwembadtechniek enz.).

Elke projectleider

 

Van renovatie tot en met interieur en tuin

Een bouwconcept is pas af als het hele plaatje klopt. Bouw-ID biedt totaaloplossingen aan. Inclusief de tuin rond uw villa en het interieur. Moeten ze naadloos aansluiten op of net contrasteren met het gebouw zelf? Het is essentieel voor de perceptie en voor uw persoonlijke beleving. Net als voor het vinden van een geschikte bouwgrond en een passende architect, kent Bouw-ID de juiste mensen voor uw interieur, uw techniek, uw tuin en de andere aspecten van de afwerking van uw villa. Stuk voor stuk vakmensen met oog voor kwaliteit en detail.


Wind- en waterdicht
Niet iedereen kiest voor een totaalproject. Vanaf een wind- en waterdicht gebouw kunt u, als u dat wilt, ook andere aannemers inschakelen. Bouw-ID zorgt voor een vlotte overgang.


Renoveren is een kunst
Ook voor renovaties staan wij tot uw dienst. Een renovatie moet de authenticiteit van een pand respecteren – eventueel door expliciet af te wijken van de originele bouwstijl. Renoveren en uitbreiden is een kunst. Bouw-ID verstaat die kunst als geen ander.

 

Ook villa’s kunnen energiezuinig zijn

Energiezuinig en stijlvol hoeven geen tegengestelden te zijn. Energiebesparende maatregelen leiden niet noodzakelijk tot compromissen voor het ontwerp. Door de juiste materialen en technieken te kiezen, zorgt Bouw-ID dat uw energiefacturen beperkt blijven. En dat u beantwoordt aan de actuele normen van de verschillende overheden.

 

Zonevreemd bouwen: raadpleeg ons

De geschikte bouwgrond voor een mooie villa is soms zonevreemd gelegen. Maar de wetgeving rond zonevreemd bouwen is heel complex. Het juiste dossier indienen bij de juiste overheid is daarom cruciaal. Bouw-ID heeft ervaring in het bouwen van zonevreemde woningen. Wij beschikken over de technische, wetenschappelijke en juridische kennis om, binnen de wettelijke beperkingen, toch maximaal uw droom te realiseren.

Site By Decoders